5 sientä, joista sinun pitäisi tietää enemmän

naturecan sienikompleksi

Oletko epävarma sienistä? Älä huoli - me Naturecanilla aiomme sukeltaa syvälle kaikkeen sienikompleksiin. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja 5 sienestä, jotka voivat mahdollisesti tukea yleistä terveyttä.

Itämaiset kulttuurit ovat hyödyntäneet sieniä jo tuhansia vuosia, ja viime aikoina luonnollinen lisäravinne on kasvattanut suosiotaan. Voit löytää näitä sieniä monissa eri muodoissa!

5 sienen mahdolliset hyödyt - mitä tutkimus sanoo

1. Leijonanharjasieni: Toiminnallinen sieni - hedelmäelimet sisältävät nootrooppisia aineita, erinasiineja ja heriksenoneja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että leijonanharjasienellä on potentiaalisia hyötyjä, joiden on tutkittu vaikuttavan suojaavasti ja korjaavasti aivo- ja hermokudokseen. (1, 2)

leijonanharjasieni naturecan

2. Chaga: Chaga on voimakas ainesosa. Inonotus obliquus eli chaga kasvaa koivuissa kaikkialla pohjoisella pallonpuoliskolla. Siinä on yksi korkeimmista antioksidanttitasoista, mikä voisi mahdollisesti auttaa kehoa torjumaan vapaita radikaaleja ja hapetusstressiä. Chaga-sienien hyödyt ovat niiden adaptogeenisissä ja antioksidanttisissa ominaisuuksissa (7, 8).

chaga sieni naturecan

3. Maitake: Grifola frondosa eli maitake on Pohjois-Amerikasta, Euroopasta ja Aasiasta kotoisin oleva syötävä sieni. Sen metsäinen maku ja tyypillinen aromi tekevät siitä tervetulleen lisän lämpimiin, maanläheisiin resepteihin.

Maitake sieni naturecan

4. Tremella: Historiallisesti Kiinassa Tremella-sieniä pidetään "nuoruuden lähteenä". Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Tremella-sienillä on hermoja suojaavia vaikutuksia. (4)

Tremella sieni naturecan

5. Shiitake-sienet: Shiitake-sienet sisältävät runsaasti polysakkarideja, kuten lentinaaneja ja muita beetaglukaaneja, ja tutkimukset osoittavat, että nämä yhdisteet voivat mahdollisesti suojata soluvaurioilta ja auttaa immuunijärjestelmääsi. (5)

Shiitake sieni Naturecan

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan Naturecanin sienikompleksi tablettien ottaminen voi tukea yleistä hyvinvointiasi. Jokaisella mukana olevilla 5 sienellä on omat mahdolliset hyötynsä, joita jotkut kliiniset tutkimukset tukevat.

Haluatko hankkia lisäravinteita uutta kautta varten? Naturecanin lisäravinteiden valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi. Hydrolysoidusta kollageenista aktiiviseen kurkumaan ja kaikkeen siltä väliltä; meillä on laaja valikoima vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tukevat sinua tarpeistasi riippumatta.

Liquid error (sections/pf-9f06ab98 line 48): product form must be given a product