TERVETULOA NATURECAN SUOMI SIVUSTOLLE - 10% alennusta koodilla TERVETULOA

Ilmainen toimitus yli 45€
Taattu CBD-pitoisuus
Laatutestattu

Laatutakuu

Tarjoamme Naturecanissa markkinoiden korkealaatuisimpia CBD-tuotteita. Siksi olemme valinneet yhteistyökumppanuuden BAS Researchin kanssa, joka tuottaa kaikki CBD-öljymme. Kaliforniassa sijaitsevalla BAS Researchilla on kannabisteollisuuden ensimmäinen sertifiointi, joka todistaa tuotteen turvallisuuden ja puhtauden. Naturecanin ostaminen antaa sinulle luottamuksen siitä, että saat laadukkaan tuotteen, joka voidaan jäljittää sen alkuperään Yhdysvalloissa joka on yksi maailman tiukimmin säännellyistä markkinoista.

BAS Research on ylittänyt kaikki vaaditut vertailuarvot turvallisimpien ja luotettavimpien tuotteiden tarjoamiseksi. Kaikki tuotteet on testattu perusteellisesti täyttääkseen vaativat kriteerit ja varmistamaan, että tehtaasta poistuu vain korkealaatuisia tuotteita.

Puolueettomat ulkopuoliset testauskeskukset varmistavat BAS Researchin valmistamien ja Naturecanille toimittamien tuotteiden turvallisuuden ja puhtauden takaamalla, ettei missään tuotteessa ole haitallisia liuottimia, mikrobeja tai torjunta-aineita.