TERVETULOA NATURECAN SUOMI SIVUSTOLLE - 10% alennusta koodilla TERVETULOA

Ilmainen toimitus yli 45€
Taattu CBD-pitoisuus
Laatutestattu

Meistä

Missiomme

Naturecanin missio on tarjota korkealaatuisia ja luonnonmukaisia CBD-tuotteita, jotta ihmiset voisivat elää onnellisempaa ja terveempää elämää.

Yhdistimme huippuluokan tieteen ja tiukat laboratorioprotokollat korkean suorituskyvyn ja luotettavien CBD-tuotteiden luomiseksi. Olemme sitoutuneet jatkossakin tarjoamaan sinulle parasta ja puhtainta laatua olevat CBD-tuotteet markkinoilla.

Tutkimuksemme

Oma Naturecan tutkimusryhmämme on vieraillut lisensoiduilla hampunviljelijöillä kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa, tunnistaaksemme oikeat yhteistyökumppanit, jotka jakavat tavoitteemme auttaa ihmisiä luomaan turvallisia, luonnollisia ja tehokkaita CBD-tuotteita.

CBD-öljy on laillista Suomessa ja kaikki tuotteemme lähetetään suoraan Isobritanniasta ilman tullimaksuja.

Kaikki hamppumme on kasvatettu Yhdysvalloissa

Tutkiessamme ja puhuessamme kymmenien lisensoitujen hamppuviljelijöiden kanssa eri puolilla maailmaa, päätimme hankkia kaikki hamppujohdoksemme CBD:stä Yhdysvalloista.

USA on yksi maailman tiukimmin säännellyistä lääketieteellisistä markkinoista, joka antoi meille luottamuksen siihen, että voimme jäljittää kaikki hamppumme takaisin alkuperään ja tarkastaa tuotantoprosessit täysin. Meille oli tärkeää tietää, että istutetusta siemenestä lähtien siihen, kun CBD toimitetaan ovellesi, olemme tekemisissä laadukkaiden tuotteiden kanssa.

BAS Research

BAS Research on ensimmäinen Kalifornian osavaltion lisensoima tuottaja. He pystyivät saavuttamaan tämän aseman, sillä he ovat sitoutuneet osoittamaan laatua, johdonmukaisuutta ja avoimuutta.

Tämä sitoutuminen laatuun ja johdonmukaisuuteen BAS Researchin ytimeen on asettanut tohtori Bao Le, BAS Researchin perustaja ja toimitusjohtaja. Hänen syynsä CBD-intohimoon on hyvin henkilökohtainen. Kun tohtori Bao Le sai tietää, että hänen poikansa on autistinen, hän teki kaikkensa löytääkseen turvallista, tehokasta ja kokonaisvaltaista hoitoa kaikille niille, jotka kärsivät autismista. Kun hän sai tietää CBD:n tehokkuudesta autismin oireiden hoidossa ja muissa vaivoissa, hän aloitti työnsä alan muuttamiseksi ja BAS Research syntyi.

Mikä tekee Naturecanista erilaisen?

Voimme seurata kaikkia tuotteitamme istutettavasta siemenestä lähtien siihen, kun tuote toimitetaan ovellesi.

Kaikki hamppumme kasvatetaan Yhdysvalloissa erittäin valvotuissa olosuhteissa ja testataan yhdessä maailman säännellyimmistä markkinoista.

Naturecan uskoo avoimuuteen jonka takia kaikki analyysitodistuksemme on saatavilla sivustollamme.